pühapäev, 8. oktoober 2006

Belgia. 14. päev

Hommikul Monsi pühapäevasele lilleturule. Linnaliiklus on kohutavalt umbes, parkimiskoha saame tänu puhtale õnnele. Nagu loteriivõit.

Jajah, täna on ju see valimistepäev. Ja Belgias on valimaskäimine kohustuslik.
Marigi peab saama arstitõendi, et ei saanud valimas ei käia. Muidu tuleb trahv. Aga linn on rahvast täis küll ja sagimine valimispunktide ümber elav. Aktiivne kampaania käib siin veel valimispäevalgi.

Lilleturul on palju ilusaid lilli ja mõistlike hindadega.
Vägilase ema koju ootama tulevad kenad valged roosid.




Kaks suurt krüsanteemipotti ka, mis praegu leiavad koha terrassil. Eks pererahvas otsustab, kuhu nad kõige paremini sobivad.














Mia väsib ära ja siis tuleb talle vahel kükitamistahtmine peale. Kükitab ja edasi ei tule. Kui eemale läheme, ega siis ei taha alla anda ega kükitamist lõpetada, aga maha jääda ka väga ei ole hea, tuleb kükk-kõnniga tasapisi järele :)








Haiglast ka ikka läbi, kui juba sealkandis oleme. Muidugi mõista. Oskame nüüd erakorralise meditsiini osakonna kaudu sinna suvalisel kellaajal end sisse sehkendada. Nüüd saab lõpuks vägilase pildi ka.
Unekott on teie poeg, kulla lapsevanemad, mitte vägilane! :)



Rando on tööl, Marile tuuakse lõunasöök. Täiesti tasemel - püreesupp, shashlõkk kartulikroketitega, shokolaadikook. Iseasi, kuiväga see kõik nüüd imetavale emale sobib. Dietoloogi seal majas küll vist pole. Eile oli olnud näiteks taldrikutäis rohelisi herneid :P



Käin rattaga ühe läänepoolse tiiru. Enesetunne kisub kuidagi kehvaks, keeran 15 kildi pärast otsa ringi. Midagi vaatamisväärset ka silma ei hakka. Küll aga nuusutamisväärset ninna. Aber natürlich -- sealaut. Ja keset seda lõhnamöllu kohvik :) Seal võiks tõelise shokilõuna saada. Kahjuks suletud, väga oleks tahtnud näha, kas menüüs on firmaroana näiteks seapekk, garneeringuks loomamais lägakastmes. Ja juurde muidugi reklaamist tuttava lõhnabuketiga vein "kerge sõnnik, muru"...

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Vaatasin praegu ligi pool tundi pilte Mia esimesest nädalast - all over and over again - ja järeldus on lühike: venna on ikka venna nägu ja Mia on ikka Mia nägu. Ja nii ongi hea!

Anonüümne ütles ...

hihii:) paistab et nimigi juba pandud.... Venna Randveer.... pole paha :)