laupäev, 6. oktoober 2007

Belgia. 1. päev

Esimene puhkusepäev. Jälle see armas pastoraalne pilt aia taga kergelt uduses hommikus.
Midagi uut ka - kõrvits on end suvel hästi tundnud. Tunneb praegugi, kuni halloweenini.


Sügis on siia ka jõudnud, päevalille päevad on loetud.



SHAPE’s toidušopingul.

Ajad on muutunud, tehakse pildiga sissepääsuluba. Minu oma meenutab Shreki filmi Donkey’t. Nalja nii et tilgad püksis. Aga sisse mind väravast lastakse. Jänkisõdurid on ju filmi näinud.


Ja siis algab treeninglaager. Selle ajaga enam tegijaks ei saa, aga mingi jooksutunde peab kahe nädalaga tagasi saama. Hirmus töötegemine tekitas päris vastiku pausi.

Ilm on meeletult ilus, +24 kraadi ja selge taevas. Mõningatest hingamisraskustest hoolimata on selge rõõm lipata mööda maisikanjonites kulgevaid teekesi.

SHAPE’i laadalt ostetud maailma ainulaadne käsitsi tehtud karahvin saab ära testitud. Uisge beata ehk eluveega. Alkeemikutel pole mingi probleem see kõik ümbertöötlemisele suunata. keegi ei tahagi täpselt teada, mis sellest edasi saab,



Ühepäevase hilinemisega saab valmis ka erikoomilise kujundusega, aga überhea sünnipäevatort. Porganditort, mida kiidavad porgandivihkajadki. On nenditud, et nojah, see on siis üks asi ometi, kuhu porgand kõlbab.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Saaks selle pildi kuidagi lehmadeta... siis võiks 'miljonivaade' olla küll, icic. No ei ole minus seda soont, mis lehma nägemisega ilumeelt turgutaks :)
Ilus roheline aas... puud.. udugi nende ümber - vot see on minu maitse! :)