kolmapäev, 17. oktoober 2007

Brüssel

Hommikul kohe ühistrenn Margoga. Muidugi läks ikka andmiseks, kuigi oli plaan vaikselt sörkida :)
Aga mõnus oli. Saatkonna juurest kohe algab imeilus sügisene pargirada, tegime nii 7.5-8 km ringi. Maiuspalaks umbes 600-meetrine päris ränk tõus. Lühem jah, kui M.st J. oma, aga sama järsk, kui seal kõige teravam koht.
Ei, nüüd aitab, kuni pühapäevani vaid kerged lontimised, et jalad jooksmist päris ära ei unustaks.

Käisime MediaMarktis, ostsin uue fotoka. Njahh, nüüd ei julge hästi enam ühtegi pilti välja panna, sest sellise masinaga peaksid nad ju niiiiniiiiiniii head olema..
Hirmsasti peab õppima hakkama. Nii aparaati kui üldse pildistamist. Aga tahe on juba ammu olnud.
Esimene pilt sai tehtud täielikult aparaadi iseenese tarkuse ja automaatikaga. Lillepotist mulda söövast Remist. Lugu siin aga natuke andy-warhol-stiilis ;)

Tunnen ennast ka väikelapsena, kaks uut sõna tuli - türümm ja päkronüüm.
Dürüm'i sõime Marksiga mingis türgi urkas saatkonna lähedal. Koht oli nagu oli, aga dürüm g... (misiganes gürümm seal veel lisaks oli) oli häbematult hea. Selline õliõhukese pankoogi sisse keeratud kebabiliha ja muu möksvärgi segu. Lisatud 'samurai' kaste tuletas seda kõike veel tükk aega meelde. Türgis pole kunagi käinud, türgi köögiga napp kokkupuude ainult Tallinna kebaabikohtade kaudu, see dürüm oli mulle midagi täiesti uut.

Backronym'i mõiste sisu on ammu tuttav ja isegi igasugustele lühenditele uusi tähendusi leiutatud, aga sõna ise sattus täna vist esimest korda ette.

2 kommentaari:

Mari ütles ...

Piisab mul ainult korra kodust kooli minna, kui poja juba lillepotist mulda sööb ja tema hoidjaks olnu uut aparaati selle erilise vaatepildi peal katsetab :P

Kaido ütles ...

Vaadates neid Su enda väitel seebikaga tehtud šedöövreid, mille tasemeni enamus amatööre (incl. me) ilmselt kunagi küündima ei saa, mõtlen hirmuga, mis sealt siis veel nüüd tulema hakkab, kui Sa pildistamist õppima lubad hakata:p