reede, 24. märts 2006

Stockholm

Talvepuhkusereisile Belgiasse.
Läbi Rootsi


Esmaspäev

Pakkimine ja ümberpakkimine. Et RyanAiri reeglitele vastavalt ei oleks kummalgi üle 15+10 kilo. Uus kohver sai liiga suur, ainuüksi sinna mahuks 50 kilo, Kui oleks nii palju padajänni.
Meelis toob meid Paldiski Lõunasadamasse. Tund ja veerand liiga vara. Urmas Urgardi kutsusime tööposti otsast appi aega tapma.
Vana tuttav laev, millega ikka Soome vahet sai kunagi küntud.
Kajut laiutatav. 10 tundi peab vastu:
- ajalehed,
- söömine (kotitäis kodusööki),
- filmid. Mul 'Capote' - suht raskesti talutav siiski, kuigi ilmselt väga hea näitlejatöö, kahjuks ikka liiga homo. 'Külmavereliselt' tuleb siiski üle lugeda. Taustateadmine annab kindlasti uue vaate asjale. Ja huvitav - Capote traavis nelikmõrva jälgedel ringi koos Harper Lee'ga, huvitav (see tähendab, et 'Tappa laulurästast' tuleks ka üle lugeda. Ja vaadata, kodus peaks see film olema).
Ullal 'House of D' - Robin Williams, Duchovny.
- Väike uni.
- Raamatuni ei jõudnudki. Sürrealismi ajalugu. Loodan, et ikka sai kaasa.
Kohv väga kallis, aga selle eest väga shitt.

Õues tekil vaatamas ilusat jääääretust:


ja vesisaba:


Margo Kappelskäris vastas, kohvrid mahtuseid vaevuvaevu ta pesukotikesse. 100 kilti Stokki mööduvad hirnudes :) Margo jutt, kuidas ta Ansipile Vasaloppeti sõidul raja äärde punktidesse süüa andma ei jõudnudki. Teed Sälenist Morasse otse lõigates jäi lumme kinni, mõlemale poole 15 km, 11 kraadi külma, särgiväel ja kingadega, ei mütsi ei kindaid. Telefonilevi ka mitte. Jooksis siis ühes suunas abi järele. Ümberringi sügav vaikus ja valge paks lumi. Ime siis, et kui korraga jalge eest kari tetresid robinal üles lendab, kõhu lahti ehmatab... taskus ei tükki paberit .... jätan täpsustamata, kuidas asi edasi arenes :))) jnejnejne

Õhtul Marksi tehtud superhead pitsad, koduvideod (Roni sünnipäevaks), vein, paar põlevat hotshotti, hea tuju ja pikk lobisemine.

Siin see põlev hotshot, mille pea nähtamatu sinine leek tuleb pildile ise ette kujutada







ja põnev õlilatern ka

Kommentaare ei ole: