reede, 31. märts 2006

Mons 6

Reede

Hommikul kõik varaärkajad. Maril koolipäev.
Saadan Mari kooli, Maria kärus. Nagu välja läheme, hakkab sadama, õnneks mitte väga hullusti. Koolini on umbes siiski 2 km maad ja tee läheb üle raekoja platsi. Ehk siis mäest üles tippu välja ja teiselt poolt alla. Läheme reipa sammuga, aga paar minti jääme ikka hiljaks.
Kribin end tagasi, veidi enne kodu hakkab päike paistma, võtan kärul vihmanaha pealt – Marial müts lännu. Ilmselt poetas vaikselt kärust välja. Kodust läbi, jooksusussid jalga ja tuldud teed tagasi, ehk on kuskil näha. Silmad käivad mööda teed ja aknalaudu, ehk ikka on kuskil, jumala uus müts oli. Aga pole mitte. Vihma hakkas ka muidugi sadama.
See oli siis teine kord koolis käia. Kodus sai juba jälle Maria vormi toppida ja Marile vastu hakata minema. Päike paistab. Nagu õue saame – sajab. Ulla jääb rõõmuga mäe külje peale poodidesse šoppama, ma lähen kolmandale ringile. Ei tea kas aitas käruga kõndimine, aga silmad nägid nüüd mütsi ka ära – oli ühel ristuval sõiduteel. Igavene narts nägi välja, üldse ei meenutanud mütsi. Autode poolt täitsa invaliidiks sõidetud. Aga ehk saab veel asja. Paduvihmaga Mari kooli juurde, siis jääb vaiksemaks. Kui koju jõudsime, paistis jälle päike.
Ulla ikka šoppas, me tegime Mariga süüa. Maria on ikka hirmus tubli sööja. Ja tubli isesööja:

Potile pissima on ta ka tubli. Kuna teda alati selle eest hullumoodi kiidetakse, siis on ta vahel sohki ka teinud – valanud joogivett potti ja hõisanud pissiiiii! Aga vahele ka sellega jäänud :) Ja vahele jäänud ka tembuga, kus ta oma pissi potist nukupissipotti ümber villib.



Ulla šoppamise tulemused:
Suvepulmariided ja niisama suveriided













See on üks pilt, mis mulle endale hullult meeldib:





Maria lehmakiik



Õhtul Maleva vaatamine. On ikka paras Monty Python küll :)
Sai ka uut V&B karahvini testitud ;)

Kommentaare ei ole: