neljapäev, 26. märts 2009

Valgusmaalrite öö

Ühes kõledas ja tolmuses angaaris proffide juhendamisel valgusmaalimist harjutamas. Neli tundi ja kolm pilti,  kuidagimoodi. Kui ilusat ja korralikku tahta, peaks rohkem katsetama ja mängima.
Abivahenditeks igasugused käepärased valgustid (päevavalguslamp ehk ‘valgusmõõk’, tavalised hõõglambid, LED-taskulambid, välklambid), must kartong ja teip, värvilised kiled. Ning hulk elektrijuhtmeid - “matusebüroo poolt heakskiidetud elektripaigaldis”.
Auto pildistamisel oli minutise säri ajal tegevuses 6 inimest erinevate valgustitega, kordamööda, et keegi ise valgusesse ei jääks. Saaks üksi ka, aga säri peaks siis 10 korda pikem olema, et jõuaks valgusteid vahetada ja järjest ringi kablutada
auto
Stressitelefoni sai natuke valgustatud pisikese valguslauaga, kõrvalt punasesse kilesse keeratud LED-lambiga. Telefoni sisemise  valgustusega oli väike probleem, ekraan oli liiga hele, selleks sai ta musta kartongiga kaetud ja vaid 2 sekundiks lahti tehtud. Sedagi palju.
telefon
Juurvilju igal viisil ja suunal toruga valgustatud ja usinasti pilte klõpsitud. Laua alt ereda LED-lambiga ka, et planguvahed paistaksid
paprika_3
Väga huvitav ja põnev kogemus, suurimad tänud mõnusatele juhendajatele Kaupole ja Toomasele ning selle võimaluse kinkijatele! Öösel ei tulnud kohe undki, peas liikusid mõtted, mida ja kuidas võiks veel teha.

1 kommentaar:

toompeale ütles ...

näib, et oli tõeliselt huvitav öö.

auto on väga hea. juurviljad ka . eriti seee salatileht.