esmaspäev, 3. september 2007

Kümme järve

Nädalavahetusel töötiimi kokkusulatamine ekstreemsetes oludes.

Esimesel õhtul tapsime ja olime tapetavad, kambakaupa ja üks-ühe vastu duellides. Ahh, ei istu see paintball mulle eriti, ka želatiinikuulikesega on ebameeldiv teist tulistada ja ise pihtasaminegi on kuidagi muserdav :)
Aga fanni jagus tänu meeleolukale seltskonnale paariks tunniks.


Teise päeva 10-järve kanuuretk oli aga äääääärmiselt lahe. Rassimist pea viis tundi - lõõgastav libisemine imeilusatel peegelsiledatel järvedel ja siis karm ronimine, pugemine, sikutamine, nügimine neid ühendavates ojakestes. Kivid, puutüved, kopratammid, lihtsalt liiv ja muda - iga viimase kui jama me oma kõige raskema paatkonnaga ka kätte saime. Ojades oli mõlatamist vist vaid napilt rohkem, kui igasuguseid muid paadiliigutamisviise.

Ilmaga vedas hullumoodi. Sinnasõites olime nagu pidevas autode survepesus, kohale jõudes jäi vihm järgi ja paintballi ajaks säras päike.
Öösel oli järvel lummav kuupaisteja müstiline udu.
Hommikul ärkasime vihmasajus, ilm oli nüri ja hall nagu elevandi selg. Kui kell 11 Vidrikest startisime, tuli päike välja ja esimene järvevahe sai sõidetud liigriietes ja voolavas higis.
8. järvel tuli ka umbes 5 minutit vihma, aga need piisad kuivasid praktiliselt enne ära, kui järve kukkusid. Koorastes paistis jälle uhke päike.
Full moon. Midnight. Lake. Mist. #3

2 kommentaari:

Mari ütles ...

Minu meeldejäävaim paintball oli Iirimaal, kus me (3 eesti tüdrukut) koos u. 50 hiina mehega sõda mängisime. Iga künka taha jagus üks või mitu pilusilma. Ehe Vietnami sõja fiiling :P Ja nad on nii väiksed ja vilkad, et juba raske oli pihta ka saada :D
Ahjaa ja kuna neist enamus inglise keelt ei mõiganud, siis mäng käis peaaegu täielikult reeglivabalt ja enda naha päästmiseks oleks pidanud mängujuhi juttu ka varjudes kuulama, sest pidev tulistamine käis.

Tead ma hakkasin mõtlema, et kui mina seda järveretke tegin, siis oli ainult 7 järve. Samas algus ja lõpp olid nagu samades kohtades, kuidagi jäi siis vist vahelt 3 välja :)

Rene ütles ...

Hee, mul läks ka vahepeal lugemine sassi, 7. järve alguses supitooja mees pani asja jälle paika. Siis oligi veel 4 järve ja kolm järvevahet. Vahepeal vööni vees ja mudas, aga külm ei olnud. Matkasaabastes tekkis mõnus kalipsoefekt ja muidu ka - nii palju oli rapsimist, et polnud aega lõdiseda.