esmaspäev, 2. oktoober 2006

Belgia. 8. päev

Kellele töönädala esimene päev, kellele järjekordne puhkusepäev. Kas kellelegi ka sünnipäev, ei tea ...

Rando läheb tööle, Maria ärkab kohe, teised veel magavad. Leian talle püksid, aga särki mitte. Esikus on mingi kapuutsiga jakk, panen selle, tuba ju ka veidi jahe. See tundub aga mingi märk olevat, Mia küsib kohe, et ‚ kus me lähme siis?’ :)
Teeme koos putru, mina valan helbeid ja Mia segab. Sööme ja jätame teistele ka. Malmpoti sisse sooja. Tüki aja pärast kostab aga köögist metsik susin. Nojah… olin unustanud pliidinupu ära võtmata ja üks tegelane oli raua täisvõimsusele keeranud :) Ja puder otsustas sellepeale potist pliidi peale põgeneda.

Täna sõidan itta Le Roeulx’i suunas. Nii kaugele siiski ei viitsi vändata, sest seekord on alguses tuul vastu :) Tuul … no ikka noor raju. Tuleb seega kerge tormimurdmise trenn ja pildistamise tuur.

Rolling balls

Kui veerevate pallide eest olen ära saanud, jääb ette Theusies’ küla, selline pisike ja armetuke, aga uhke lossiga.

Theusies’ loss

Te ei kujuta ette, kui palju oli tegemist, et need hobused sinna just sedasi kamandada ;)
Aga loss on kihvta, selline kompaktne.
Kõrvalhooned siiski nii head välja ei näinud.


See on näritud puu!
















Ei, see on närimata puu!

Kusjuures väga põnev selline, oksad on sellised pöntsakad nagu põhjapõdrasarved

***
Siin elab palju rotte.
Võibolla enam ei ela ka, sest mina näen teedel ainult surnud rotte.
Tegelikult Rando pidi hommikuti tööle sõites nägema, kuidas rotid üle tee ühelt maisipõllult teisele silkavad. Ilmselt selleks ajaks, kui mina rattaga sõitma lähen, on nad kõik juba autode alla jäänud.
Nüüd on vist kogu ümbritsev fauna läbi jutustatud. Rottidest pilti ei teinud, lugejate säästmiseks.
Ahjah, päeval jooksis kellegi kana mööda meie õue. Selline sale, veidi tedrekana moodi. Ilmselt oligi mingi võidujooksuisend. Nii vilgas, et pildi peale jälle ei jäänud.

Õhtul sõidame Ullaga Carrefouri. Grand Pres’sse, kus on ka sadu muid poode. Erilist soppamist pole, sest midagi pole ju vaja, kõik asjad on olemas. Ja mida ei ole, on väga kallis, mis on järelikult märgiks, et seda asja polegi vaja :)
Ostame siiski keraamilise pliidiplaadi puhastamise tera, hommikune pahandus tuleb ju ära klaarida. Puuvilju ja … magusa õunakoogi, Mari tellimisel. Ta ju varsti ei saa enam suhkruga asju süüa.


Õekesed lobisevad

Kommentaare ei ole: