neljapäev, 19. aprill 2007

Tulirebane


Leidsin Mozilla-probleemile ka lahenduse, tänu slashdot'i vihjele
tõmbasin siit Firefoxile IETab laienduse
ja nüüd pole muud, kui panen Tools menüüs IE Tab Options'is need saidid kirja, millega Firefox muidu hästi hakkama ei saa.
Kahjuks nii see asi on, et mitmed veebimeistrid arvestavad ainult Internet Exploreri võimalustega ja teiste brauserite kasutajad peavad leppima selle möslepiga, mis sealt siis juhtub paistma. Selline patune on ka blogspot.com, mida minagi oma blogi aluseks kasutan.
Nii et Firefox'i kasutajad, võite ka proovida, mind küll aitas, tulbipildidki pole enam nii puntras ja risti.


Mu professionaalne kretinism ei luba panemata jätta siia videot ülilahedast arvuti mitmepuutelisest kasutajaliidesest. Jeff Hani esitlus ise on ka muidugi tasemel. Video on 9' pikk, aga ausõna, lõpus on ka veel ilusaid asju.

3 kommentaari:

Elina A. ütles ...

Mul on sama probleem Maci Safariga. Blogida on väga raske, ainult pildi võimaldabki üles riputada, aga ei linkide moodustamist, ei kirja suuruse muutmist ega midagi muud, mida "tavalises" arvutis sai teha.
Täitsa nuhtluseks on see Mac kaelas, algul ei avanud ta mul doc-failegi enne, kui MS Wordi omale sisse sain.
Üks Maci tundja soovitas mul Firefox arvutisse laadida, et probleemid bloggeriga paraneksid.

Rene ütles ...

aga Mac ise on ju ikkagi äge asi, eks. Safari brauseriga mul endal suurt kokkupuudet pole, aga selge jah, et ta IE jaoks mõeldud asjadega hästi kokku ei käi.
mäkistidel soovitatakse kasutada blogimiseks Moveable Type'i, kui viitsid, koli üle ;)
http://www.sixapart.com/movabletype/

Elina A. ütles ...

Ahaa, ma pole Movable Type'ist midagi kuulnud. Vaatan, mis teha annab. Maci kohta aga nii palju, et äge on ta eelkõige välimuselt minu jaoks ja suurim pluss on vast see, et viiruseid ligi ei lase.
Muidu aga eelitaksin vist ikkagi tavalist arvutit, vähemalt ise oleks ostnud tavalise. Aga meil tööjuures on ülemus täielik Maci fänn ja nii see ka mulle kingiti.