neljapäev, 12. aprill 2007

Tagasi Eestis

Kui startisime Masnuy st Jeanist, näitas auto kraadiklaas +31. Okkei, auto oli natuke päikese käes, aga ikkagi. Maandusime +3-sesse Tallinna, lühivarrukalise särgi väel :)
Aga mitte ainult selle pärast ei olnud kurb ära tulla. Oli nii hullult mõnus olla, nagu alati. Seekord kuidagi eriliselt elamusterohke ja tihe reis ka.

Mia magas jälle meie äramineku maha, sedakorda autos. Tuli küll raudteejaama kaasa, aga silm vajus kinni. Ei hakanud jälle äratama ka, nii ongi kergem ...
Pai!
Aitäh teile kõigile seal, kullakesed! Super oli olla teiega!


Ja suur aitäh ka meie headele kodu- ja kutsuhoidjatele!


Kodusesse fotokasse oli vahepeal pilte tehtud. Hee, meil jäid ju munadepühad puhta vahele, aga kodus kakumaal ootasid meid lõbusad värvilised munad. Nüüd on näha, kuidas nad tekkisid. Peale peanupu on osa värvi ka munade jaoks jäänud :)





Päeval viilisime Mialiisuga suuremast sopingureisist kõrvale, olime lihtsalt õues. Mial ikka köha, päris paljajalu ei julgenud muru sisse paterdama lasta, kuigi väga soe oli. Mia avastas, et terrassikivid on kuumad ja heitis mõnuga selili. Pea koksas aga selili visates kehvasti vastu kõva kivi, hea asend leiti siis selline, strateegiline keskus muru peal:

[njah, fotoka juhe on vist Belgiasse jäänud ... ]

[ ... universaalnahaalkaardilugeja aitas praegu välja, aga Mari-Rando, kui mõne juhtme leiate, olen õnnelik, siin kuskilt poest uut leida ei õnnestunud, see on nii ebastandardne. L.14.04]

Mia on nii asjalik tegelane. Hommikul käisime SHAPE'is, Mari oli Remiga massaažitunnis, me vaatasime poes kraami välja (ilma Rando või Marita me osta seal ei saa) ja jalutasime niisama militaarsel heinamaal. Mia siis ühel hetkel teatab Ullale, et "kuule lähme vaatame, mis välk selle massaasiga seal on!" ja veab kättpidi medkeskuse poole :) Aga Mari juba tuli, see 'välk' oligi läbi saanud.



Zaventemi sõitsime rongiga, paras unelemine soojas õhus, aga miskipärast just seal läks enestunne lõpuks väga heaks. Rando, eileõhtune džinn oli vist natuke pestpifoori ületanud?

Lennuki oli Estonian Air mingil põhjusel tšehhidelt laenanud. Juht rääkis inglise keelt tšehhi keeles, aga maandus briljantselt, vahe sinnasõiduga oli tuntav.
Istme seljatoel vaatas vastu silt "Pokud sedite, připoutejte se", millest iga tšehhi keele oskaja saab kohe aru, et "teie, Pokud, istuge, küll meie kohale lendame".

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Ehh, QQ,
pigem oli su peavalu ehk soojas toas magamisest ;P
Tea, et olete alati oodatud ja rõõmuga vastu võetud. Oleksite tänaseks mineku planeerinud, oleks veel nii mõnegi ginni ära limpsinud, sest Brüsselis ju klounid streikisid. Ära parem küsigi kui pikaks mul tänane lühendatud tööpäev venis...