pühapäev, 1. aprill 2007

Libapäev


Tegelikult vist naljapäev, mis on otsapidi koos libahundiööga.
Valvsus oli nõrk nagu kevadine koger -- sain ühe valetpidisärgi tõmmeka, mille tasandab ilmselgelt see, et Ulla mind juba eile hanestada püüüdis :)) No läks natukene sassi :P




Iseenesest huvitav, kas kiletatud siga ja kolm kasti ja kommikott, mis reedel juba täiesti täis autosse sai pressitud, ka kohale on jõudnud? Infot, pliiiz ;)

3 kommentaari:

Mari ütles ...

Jõudis juba eile kell 12. Aga me ise olime lennus hilisõhtuni, nii et avamine jäigi sellisesse aega, et ei hakanud enam helistama.
SUUR SUUR AITÄH!
Searümp on veel samas olekus, sest Mia jäi haigeks :( ei taha teda sõiduvalmis rattaga ärritada.

Aga lugemist on meil nüüd niipalju, et me mõtlesime, et võtke te lapsed ja sõitke Prantsusmaal ja Hollandis ringi, me jääme Randoga koju lugema :P

Mari ütles ...

Muuseas see klaviatuur, mida sa tagasihoidlikuks nimetasid, on lihtsalt super. Kõik on olemas mis vaja (isegi need Rando nõutud shortcut nupud ;)) ja ilus näeb välja ka.

Rene ütles ...

huvitav, mida siis see 1450-kroonine veel sisaldas.. ameerika ja vene tähed maksavad 10x rohkem? või oli seal värvikihi all Vertu-laadne kullast klaver peidus? mäletad, Mari, neid Semoleni äraspidi kasukaid, ic, pealt nagu turumuti mantel, seest aga hinnaline karvaloom.
no vatever, peaasi, et see oli ok.