teisipäev, 27. märts 2007

EST2BEL

Igasugu asju hakkab kogunema, mis vaja ära 2Bel toimetada, eile tõin lõunaosariikidest lisa. Avaneb vist meeldiv võimalus, et kõike me ei peagi lennukis endaga kaasa tassima. Huvitav, mitu tonni nassvärki selle laupäevase auto peale võiks veeretada?
Siit on muidugi õllekastid Randole ja muud suuremad asjad veel puudu :)







Tartus oli ühe süüdimatu noorhärra telefonikõnet asjatult oodates üks pooltunnike vaba aega põnevaid seinu põrnitseda

3 kommentaari:

Mari ütles ...

Issver kui suur see kõrvits on :P Poiss sööb seda kolm aastat.
Ega selle ruumiga seal ilmselt väga laiutada pole, ma sain aru, et mingi aiamööbel plaanitakse ka sama auto peale mahutada ja siis on veel hästi tähtis, et see Kertu ratas mahuks, mis Miale saadetakse, sest seda lennukiga eriti ei too. Sellel tuleb ilmselt varurattad ära kruvida ja lenks sirgeks väänata.

Kuna sind praegu msn-s pole ja mind hiljem pole, siis kirjutan seda ka, et oleksime hirmus tänulikud kui sa kuskilt meile täpitähtedega qwert klaviatuuri ostaksid. Värv pole oluline, juhe võib taga olla. Jube hea oleks kui shortcut nupud oleks ja usb auk klaviatuuri küljes. Aga kui see teeb hirmus kalliks, siis pole need ka olulised.

Ahjaa, see "laupäevane" auto, see ikkagi reede päeval läheb :P Õhtul helistan!

Rene ütles ...

no eks näeb, kui muudmoodi ei saa, võtan kõrvitsa selga, Rando õlled kaenlasse, raamatupaki seon paelaga pealaele ja sõidan Mia rattaga belgiasse. varuratastega koos.

Mari ütles ...

Klaviatuur pane ka taha lohisema, nagu 'just married' :D