pühapäev, 25. märts 2007

Vabaduse puiestee viib laagrisse...

Selline GULAGilõhnaline tallinnanali oli nõukaajal. Eile sai seda teed sõidetud, mõningate lisaringide ja -põigetega tuli päris korralik rattatrenn.
Laagris on üks rõõmus kevadine maja:

Indrekul on sellest ka väga lahe öine võte.
Nii tahaks teada, kuidas inimesed end seal tunnevad.
Aga mitte see polnud eesmärk, vaid uurida, kas sealkandis saaks hansapanga jooksu etappi korraldada. Me Laagri Maksil on hiigelparkla, kuhu mahuks kasvõi 5K osavõtja autod (mine tea, järsku sel aastal ongi nii palju jooksjaid), aga kahjuks jooksurada sinna lähedale ikkagi kuhugi ei säti. Jääb poes ka käibeplahvatus olemata, irw.
Raudtee ja Pärnu maantee vahel on päris suur mets, ilus järvekegi sees, aga ei mingeid teid ega radu, ainult räga ja kraavid. Mingi šokiturismi kämping on seal servas, Peoleo vastas, väga kole. Orienteerumisvõistlusteks oleks see mets suurepärane, aga tervisejooksjate selts tundub pirtsakam ;)
Nii et probleeme jääb. Liikluse korraldamine linnaüritustel muutub iga aastaga keerulisemaks. Nii et Mari, jõudu sulle, kui tagasi tuled :P

Viimastel päevadel on äkiliselt kasvanud inimeste rulluisutamisvajadus. Imelik, kui ise uisutada, siis ei saa üldse aru, kuiväga see rattureid segab :)

Kodu lähedal tegin sellise pildi ka, eravalduse märke mittemiskikspidades. Lihtsurelikuna võiksin ainult seal silla peal tatsutada. Soolaseks siiski ei saanud. See koht, kus selg on otsas, aga jalad pole veel alanud.
Tegelikult pole seal veel mingit sadamat. Paned otse mööda allakäiguteed ning -- ongi meri ja... rahu... :)

Kommentaare ei ole: