esmaspäev, 10. detsember 2007

Hooaja lõpp


Saue mõisas oli triatlonihooaja lõpetamine.
Hulk vaimustunud inimesi koos, räägiti, söödi-joodi, kuulati muusikat, jagati auhinnakarikaid.. igatahes tekkis tugev isu jätkata. Proovihooaeg õnnestus üle ootuste hästi, üks jooginõu tuli karikasarja kokkuvõtte järel koju ka.
Kaasa sai tehtud 11 võistlusel. Kevadel kolm basseinitriatloni, üks neist jäi küll pooleli. See, mida poleks pidanud valutava peaga alustamagi, aga hea, et oli oidu peale rattasõitu katki jätta.
Karikasarja kõigil seitsmel etapil sai starditud, ainult Väinjärve oma jäi kummipurunemise tõttu pooleli. Kose triatloni tegin lisaks, lihtsalt prooviks, see ei kuulunud mingisse sarja.

Nii et vaim on praegu väga väge täis jätkama, aga keha on nõder. Pärnu tervisevetel käimine mõjus ka tervistlaastavalt. Minnes oli vist juba väike vamm sees ja esimese asjana sai võetud karm tai massaaž. Hiljem köhahooogude ja röögahtavate aevastuste vahele sai loetud, et see on palavikuhaiguste puhul täiesti vastunäidustatud. Vigadest õpitakse, eriti enda omadest. Nii et sealt edasi olin enamus ajast serviti voodis ja Ulla sai sai topeltmenüütäie terviselaksusid.

Kommentaare ei ole: