teisipäev, 13. veebruar 2007

Bali ...

Ehh, kahjuks mitte ise. Krissu ja Meelis on seal. Indoneesias. Bali saarel. Miljonäridena (1 indoneesia ruupia on tuhandik eesti krooni.)Ootame kannatamatult postitusi Krissu blogisse, aga seal vist internetiga keerulisevõitu. Telefonikõne on aga 48 krooni minut...
Seda oleme juba teada saanud, et +32 kraadi on meist ainult 17 tunni lennusõidu kaugusel :))

Igatahes on meil nüüd lapsed. Kaks nädalat, kaks last. Neli lapsnädalat seega.
Tore seegi.

Käisin Kertul lasteaias järel. Kasvataja tuleb rõõmsalt: "Ahaaa, Kertule järele, jah? Ah teie oletegi Uku, jah?"
No selge. Tuleb ikka hoolikamalt kuulata lapsi. Seleta nüüd, et hoopis Qq ja miks :)

Poest võtan riiulist kaerahelbeid. Näitan Kertule, et Kati kaerahelbed. Kaubamärk selline, Kati Kaerahelbed. Kertu tormab koju tulles ühe pakiga kohe üles Kati juurde, tuleb aga varsti kurvalt alla: "Kati ei tahtnudki neid..."

Kertu laulab pool tundi ühte sama laulu. Varsti märkan, et minulgi "...neli ratast all. Mul on neeeli ratast allll..."

Kati võtab ahjust lihapallid, vaatab neid pikalt ja küsib: "Qq, ütle, kas need on meile või koertele?"
Tegelikult ei ole asi minu kokaoskustes. Vist. Lihtsalt ükskord nad pistsid Jimmyle koolitusele kaasapanemiseks mõeldud soolata lihapallid nahka.


Krissu, käin, käin usinasti kirjakasti tühjendamas. Kuule, kas teil käib kummalgi oma Päevaleht?? Ja endal nii pisike, sõna otseses mõttes KIRJA KAST.
Toatemperatuur ei ole alla nulli langenud :)
kontrollisin. Ja signa nuppude mõistatuse lahendasin ka küllalt kähku, pasun jõudis õues ainult ühe prääksu teha... Nüüd tean, et iga klahvivajutust tuleb teha kõvasti, aeglaselt ja nii, et piiks käiks.
***
Eelmise nädala naljasaated olid laskesuusatamise ülekanded. Ader: "Sportlane haarab publikult trikoloori ja sõidab võiduka finishi poole.." (tegemist oli Rootsi lipuga). Kaljuveer: ".. ja võrdselt lähenevad nad finishiruudustikule!" (jajah, lumel... ruudustik...). Ader: "30 sportlast läheneb korraga lasketiirule, ees seisab põnev duell..."
Uba võib rahus puhata. Mantel on päritud.

2 kommentaari:

Mari ütles ...

Ma ei saa praegu kommentaari kirjutada, pisarad on suurest naerust silmas. Võibolla siis kirjutan kui enam naerma ei aja.

Anonüümne ütles ...

issssssiiii NOHH,
miks sa blogi ei uuenda? Kaua voib vanade naljade ule naermas kaia :))