laupäev, 17. veebruar 2007

10857 kilomeetrit

Kissude eri.

Nii mitu kilomeetrit on jah Kakumaa ja Balimaa vahel linnulennult, kui GoogleEarthi uskuda.
Muud vahet suurt pole, meil ehk nati rohkem lund, seal veidi enam palme.
Siin on Lottet vaatavad natuke tatised lapsed, seal mõnusad kokteilid, mida kaelani vees limpsida ;) Vist. Ega me ju väga täpselt ei tea. Hea kui peaaegu käskivas kõneviisis kommentaaregi sealt saabub :)

Käisin hommikul suusatamas, lumi on Harku suusarajal kalasabamustriliseks jääks muutunud, suusad nutsid kõva häälega. Enne uut lumesadu ei raatsi enam minna. Hiiul on kunstlund peale veetud, seal mõnusam.
Igatahes käisin pärast Trummis duši all, tõin ära Lotte dvd (otsides läbi kõikvõimalikud seadmed ja mittelottenimelised karbid), tegin esikus poriseid jälgi ja imestasin kirjakandja üliosavuse üle. Eile läks nii kiireks, ei jõudnudki kirjakasti juurde, tänaseks oli sinna sisse mingi imelise nõiduse läbi pakitud Ekspress oma lisadega, neli päevalehte, igaüks kahe lisaga, mitu kirja, kaks ajakirja ja tubli kimp valimisreklaame.

Üks teie maja prügikastilt saabuv onkel tõmbas ennast juba õhku täis, kui nägi mind suusatamast tulemas ja suuski maja ees olevasse autosse panemas. Aga lasi end visinaga jälle tühjaks, kui nägi, et lähen võti näpu otsas trepi poole. Natuke kahju, järsku läks haukus nüüd kodus oma naise peale selle maandamata viha välja.

Siia sobib üks sädelev naabritejutt Polaarkarult koos kommidega.

Lapsed on pestud-...-kammitud, ärge muretsege. Kati saab söögitegemise ja puudelõhkumisega hästi hakkama. Kertu hooleks on nõudepesu, tolmuimu ja loomade talitamine.
Õhtune magamajäämine käib nagu mister Beani karul - nipsti ja pea lontis.
Kertul käib vahel hirmus emmeissi-igatsus peal, aga sellest saab üle, kui meelitada ta mõnda põrsatempu tegema.

Kuulge, kas sealilmas algas ka täna öösel uus aasta? Või on see ainult hiina omapära? Igatahes siga pidi valitsemise enda kätte võtma. Võtsin selle peale jälle Orwelli Animal Farm'i ette. Jajah, seal on need 7 käsku käsulaual Four legs good two legs bad, mis kõigepealt said mõningad täiendused, nagu näiteks 6. No animal shall kill any other animal. -- (without cause).
Ja siis ühel päeval: Benjamin read out to her what was written on the wall. There was nothing there now except a single Commandment: "ALL ANIMALS ARE EQUAL BUT SOME ANIMALS ARE MORE EQUAL THAN OTHERS."
Nii et tulge ikka valimisteks tagasi ja ärme laseme sigu möllama :)


1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Heips, paikese ja jookide kohalt on sul oigus toesti - kui sul ikka KOGUAEG nii palav on, siis on suht loogiline, et kors hambus kaelani vees istud...usna tihti.. :) Melil on sinasoprus kohaliku ollega BinTang.
Hmm, kaskiva tooniga kommentaarid?! Kes teile neid kull saatis :) Meil on muuhulgas nadalapaevad taiesti sassis, pidevalt tuletame meelde kuhu ja mis nadalasse me joudnud oleme (aga voibolla peitub vastus ka minu jutu esimestes lausetes ;)

Meil nuud homme viimane paev siin Balil, siis juba Kuala Lumpurisse soit! Ootame seda ka vaga.

Tervitused nohustele virtinitele ;)
Ja et teil need viimased 2 lapsnadalat ka hasti laheks ikka..